Welkom bij Thuiszorg Matilda

Wat is het fijn als u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Bij Thuiszorg Matilda proberen wij daar zeker voor te zorgen. Wij zijn een kleinschalige Bredase thuiszorgorganisatie dat ruim 12 jaar al professionele wijkverpleging, verzorging, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning levert aan cliënten met diverse zorgvragen in Nederland


Het voordeel van onze organisatie is; de kleinschaligheid, flexibiliteit, openheid en transparante communicatie naar onze cliënten en zorgverleners, vandaar dat we een vaste zorgcoördinator aanwijzen die voor u belangrijke vragen kan beantwoorden.

De kleinschaligheid van onze organisatie heeft voor u als voordeel dat u bij Thuiszorg Matilda persoonlijk contact heeft met onze medewerkers, waardoor u gehoord en gezien wordt als persoon, en geen gevoel krijgt "een nummer" te zijn.

U hoeft uw naam maar te noemen en onze office-team hebben binnen enkele seconden uw gegevens voor zich, zodat u altijd snel wordt geholpen. Als u belt krijgt u ook geen keuzemenu, maar direct een medewerker aan de lijn. Wij komen vanuit kantoor ook naar u toe als dit nodig of wenselijk is, of dit nu voor een intake- of evaluatiegesprek is, niet alles gaat via telefonisch contact of contactformulieren.

Verzorging voor meneer door hulpverleenster

Verpleging en Verzorging

Thuiszorg door Thuiszorg Matilda

Huishoudelijke service

Hulpverleenster in beeld bij Thuiszorg Matilda

Extra diensten

Wij zijn altijd bereid u bij te staan. Het kan zijn dat u meer huishoudelijke hulp nodig heeft, in een later stadium ook behoefte krijgt aan zorgverlening of uitbreiding hiervan. Fijn toch, dat dit dan bij onze organisatie allemaal kan. Of u nu een uurtje per week, meermalen per week, dagelijks of zelfs 24 uur per dag iemand nodig heeft: bij ons bent u in goede handen!

Ook zorg voor in de laatste levensfase is mogelijk bij Thuiszorg Matilda. Wij hanteren geen wachtlijsten, wij leveren graag snel en met zekerheid van kwaliteit.

Overstappen naar Thuiszorg Matilda Nederland

Bent u niet tevreden over uw huidige thuiszorgaanbieder, dan kunt u op basis van keuzevrijheid eenvoudig overstappen naar Thuiszorg Matilda Nederland BV.


Overstappen met uw vaste huishoudelijk hulp is bij Thuiszorg Matilda ook bespreekbaar.


Hoe overstappen?
Door te bellen naar Thuiszorg Matilda of te klikken op 'direct overstappen' kunnen wij dit voor u regelen met uw gemeente.

Wilt u  het zelf  regelen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het WMO-Loket van uw gemeente.

Direct overstappen