Gemeenten

Algemeen

Sinds januari 2006 is Thuiszorg Matilda een maatschappelijke en multiculturele thuiszorgorganisatie.

Wij leveren de volgende diensten: hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, dag- en nachtzorg, 24-uurs zorg thuis of op locatie, terminale thuisverzorging en/of thuisverpleging, boodschappen, was- en strijkservice.

Ook bieden wij extra services zoals hulp bij:

Thuiszorg Matilda draagt zorg voor continuïteit voor zowel cliënt als medewerker. Wij werken in kleine teams, zo krijgt de cliënt zo min mogelijk wisselende gezichten. Verder bieden wij flexibele zorg op maat naar behoefte en wensen van de cliënten en werken wij met ervaren, opgeleide en gekwalificeerde hulpverleners.

Ketenpartners

Gemeenten waarin wij actief zijn:

Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Beuningen, Breda, Eindhoven, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Mook en Middelaar, Oosterhout (NB), Roosendaal, Rucphen, Tilburg, Zundert en bijbehorende plaatsen

Kwaliteit

We zijn bekend met zowel het PxQ model en het resultaat gericht financieren. Wij werken met iWMO standaard systeem. Ook beschikken wij over een AGB en WZA code en maken gebruik van Vicozo.

Contact

Wilt u meer weten over onze organisatie en dienstverlening? U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch via telefoonnummer 0768882842. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verzorging voor meneer door hulpverleenster
Thuiszorg door Thuiszorg Matilda
Hulpverleenster in beeld bij Thuiszorg Matilda