Wat kan Thuiszorg Matilda Nederland voor u betekenen

Thuiszorg Matilda biedt verschillende diensten aan. Ook combinaties zijn mogelijk hiervan. Wat u ook nodig heeft, een ding staat vast: u krijgt altijd een ervaren en goed opgeleide medewerk(st)er toegewezen. U mag zelf voorkeuren doorgeven ten aanzien van de dagen en tijden waarop u het liefste hulp of zorg zou ontvangen en wij doen onze uiterste best hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Hulp bij het huishouden

Thuiszorg Matilda, heeft voor u de huishoudelijke hulpverlener die er voor zorgt dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. De hulp aan cliƫnten wordt zoveel mogelijk afgestemd op de individuele wensen en hulp behoefte.

U kunt zelf, in overleg met de medewerk(st)er, aangeven wat u belangrijk vindt dat gedaan wordt, en wat u nog zelf kunt. Wij maken met u een plan op maat, en geen standaard plan, omdat dit voor iedereen persoonlijk is en dus voor iedereen anders. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkste. Zo helpen wij onze klanten bijvoorbeeld met stofzuigen, afstoffen, schoonmaken van badkamer, keuken en toilet, boodschappen doen, ramen zemen, dweilen en in sommige gevallen zelfs met koken.

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging gaat het om ondersteuning bij, of overnemen van de zelfzorg door anderen. Ook het stimuleren om deze activiteiten zelf te doen en het aanleren ervan behoren tot de functie persoonlijke verzorging. Het ondersteunen bij, of het overnemen van uw persoonlijke verzorging. U kunt daarbij denken aan; helpen bij het wassen, douchen of baden, het aan en uitkleden, de toiletgang verzorgen en hulp bij het eten en drinken.

Verpleging

De verpleging is gericht op herstel of voorkoming van verergering van de aandoening of beperking. De verpleegkundige zorg wordt vaak gegeven na een ziekenhuisopname of als gevolg van acute of chronische ziekte. De verpleegkundige zorg bestaat onder meer uit: begeleiding bij ernstige ziekte en het verrichten van specifieke handelingen zoals pijnbestrijding, decubituspreventie of wondzorg. Deze zorg kan ingezet worden na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, of voor wondverzorging, het toedienen van medicatie, geven van injecties, sondevoeding of advies "hoe om te gaan met uw ziekte".

Begeleiding

Afhankelijk van uw situatie kan Thuiszorg Matilda u helpen met individuele begeleiding. Bij deze vorm van begeleiding wordt hulp geboden bij het helpen plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag. Ook kan de ondersteunende begeleiding uw familie, vrienden of andere mantelzorgers helpen bij het omgaan met de situatie.

Dagzorg en Nachtzorg

Wij begrijpen dat u graag in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor 24-uurs zorg. Wij gaan in gesprek met u om samen een plan op te stellen die gebaseerd is op uw wensen en behoeften. Wij hebben een klein team aan verpleegkundige, verzorgende en helpende die dag en nacht zorg bieden om familie te ontlasten in deze moeilijke fase. Wij bieden u persoonlijke verzorging en verpleging.

24-uur zorg thuis of op locatie

Soms zijn er situaties waarbij u 24- uurs verzorging, begeleiding of verpleging nodig heeft. Wij begrijpen dat u graag in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen. Wij helpen dan ook om ervoor te zorgen dat u zelfstandig in uw huis kan blijven wonen. Wij leveren onze hulp afgestemd op de wensen en behoefte van u. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Ons doel is om uw kwaliteit van leven te verbeteren. Zowel thuis als op een andere locatie.

Terminale thuisverzorging en/of thuisverpleging

Bij ons kunt u terecht voor deskundige begeleiding met gediplomeerde zorgverleners die zorg bieden voor in de laatste levensfase. Wij bieden terminale zorg aan huis. Ons doel is om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te houden. Wij hebben een klein team aan verpleegkundige, verzorgende die zorg bieden om familie te ontlasten in deze moeilijke fase.

Boodschappen, was- en strijkservice

Thuiszorg Matilda biedt u verschillende diensten aan. Heeft u hulp nodig bij het boodschappen, wassen en-of strijken, omdat dit gewoonweg niet meer gaat. Of wilt u ondersteuning bij een van deze taken. Dan zijn wij er voor u. Wij gaan in gesprek met u om samen een plan op te stellen die gebaseerd is op uw wensen en behoeften.

Waar is Thuiszorg Matilda actief

Thuiszorg Matilda is op 65 gemeentes voor u actief, selecteer de gewenste locatie naar keuze voor meer informatie m.b.t. Thuiszorg Matilda Nederland in uw omgeving.