Onze zorg- en dienstverleningen:

Thuiszorg Matilda levert diverse zorg- en ondersteunende diensten aan, dat ook in combinaties hiervan mogelijk is. Wat u ook nodig heeft, een ding staat vast: u krijgt altijd een ervaren en goed opgeleide medewerk(st)er toegewezen. Wij zijn flexibel in onze zorgtijden en zorgmogelijkheden. U mag zelf voorkeuren doorgeven ten aanzien van de dagen en tijden waarop u het liefste hulp of zorg zou ontvangen en wij doen onze uiterste best hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Hulpverleenster in beeld bij Thuiszorg Matilda

Hulp

Hulp bij het huishouden

Wat ishet fijn omin een schoon en leefbare omgeving te wonen. Daar willen wij van Thuiszorg Matilda en onze huishoudelijke hulpen u bij helpen, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Zo helpen wij onze cliĆ«nten bijvoorbeeld met; afstoffen, stofzuigen, badkamer schoonmaken, keuken en toilet, boodschappen doen, ramen zemen, dweilen en in sommige gevallen zelfs met koken.

Verzorging voor meneer door hulpverleenster

Persoonlijk

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging gaat het om ondersteuning bij, of overnemen van de zelfzorg door anderen. Ook het stimuleren om deze activiteiten zelf te doen en het aanleren ervan behoren tot de functie persoonlijke verzorging. Het ondersteunen bij, of het overnemen van uw persoonlijke verzorging. U kunt daarbij denken aan; helpen bij het wassen, douchen of baden, het aan en uitkleden, de toiletgang verzorgen en hulp bij het eten en drinken.

Thuiszorg door Thuiszorg Matilda

Verpleging

Verpleging

De verpleging is gericht op herstel of voorkoming van verergering van de aandoening of beperking. De verpleegkundige zorg wordt vaak gegeven na een ziekenhuisopname of als gevolg van acute of chronische ziekte. De verpleegkundige zorg bestaat onder meer uit: begeleiding bij ernstige ziekte en het verrichten van specifieke handelingen zoals pijnbestrijding, decubituspreventie of wondzorg. Deze zorg kan ingezet worden na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, of voor wondverzorging, het toedienen van medicatie, geven van injecties, sondevoeding of advies 'hoe om te gaan met uw ziekte'.

Verzorging voor meneer door hulpverleenster

Begeleiding

Begeleiding

Afhankelijk van uw situatie kan Thuiszorg Matilda u helpen met individuele begeleiding. Bij deze vorm van begeleiding wordt hulp geboden bij het helpen plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag. Ook kan de ondersteunende begeleiding uw familie, vrienden of andere mantelzorgers helpen bij het omgaan met de situatie.

Hulpverleenster in beeld bij Thuiszorg Matilda

24/7

Dag- en nachtzorg

Wij begrijpen dat u graag in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor 24-uurs zorg. Wij gaan in gesprek met u om samen een plan op te stellen die gebaseerd is op uw wensen en behoeften. Wij hebben een klein team aan verpleegkundige, verzorgende en helpende die dag en nacht zorg bieden om familie te ontlasten in deze moeilijke fase. Wij bieden u persoonlijke verzorging en verpleging.

Verzorging voor meneer door hulpverleenster

Overal

24-uur zorg thuis of op locatie

Soms zijn er situaties waarbij u 24- uurs verzorging, begeleiding of verpleging nodig heeft. Wij begrijpen dat u graag in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen. Wij helpen dan ook om ervoor te zorgen dat u zelfstandig in uw huis kan blijven wonen. Wij leveren onze hulp afgestemd op de wensen en behoefte van u. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Ons doel is om uw kwaliteit van leven te verbeteren. Zowel thuis als op een andere locatie.

Verzorging voor meneer door hulpverleenster

Verzorging

Terminale thuisverzorging en/of thuisverpleging

Bij ons kunt u terecht voor deskundige begeleiding met gediplomeerde zorgverleners die zorg bieden voor in de laatste levensfase. Wij bieden terminale zorg aan huis. Ons doel is om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te houden. Wij hebben een klein team van verpleegkundigen en verzorgenden die zorg bieden om familie te ontlasten in deze moeilijke fase.

Hulpverleenster in beeld bij Thuiszorg Matilda

Service

Boodschappen, was- en strijkservice

Thuiszorg Matilda biedt u verschillende diensten aan. Heeft u hulp nodig bij het boodschappen, wassen en-of strijken, omdat dit gewoonweg niet meer gaat. Of wilt u ondersteuning bij een van deze taken. Dan zijn wij er voor u. Wij gaan in gesprek met u om samen een plan op te stellen die gebaseerd is op uw wensen en behoeften.

Waar is Thuiszorg Matilda actief

In ruim 127 gemeenten kunt u een beroep doen op de zorg-en dienstverleningen van Thuiszorg Matilda Nederland BV. 

Via onderstaande overzicht op provicie niveau, kunt kijken als wij actief zijn in uw gemeenten. Wanneer u uw gemeente selecteer krijgt u extra informatie over onze zorg-  en dienstverleningen binnen uw gemeenten.